Despre Ascensia Diabetes Care

Înființată în 2016 prin achiziția Bayer Diabetes Care de către PHC Holdings (cunoscută anterior sub numele de Panasonic Healthcare Holdings), Ascensia Diabetes Care este o companie globală dedicată în totalitate îmbunătățirii sănătății și vieții persoanelor cu diabet.

Având sediul central în Basel, Elveția, Ascensia are o istorie de peste 80 de ani în a ajuta oamenii să își gestioneze diabetul. Produsele noastre sunt comercializate în peste 125 de țări din toată lumea.

Noi suntem gazda portofoliului de sisteme de monitorizare a glicemiei CONTOUR®, renumit la nivel mondial, și totodată partenerul exclusiv de distribuție globală pentru sistemele de monitorizare continuă a glicemiei Eversense® de la Senseonics. Și ne angajăm să ne extindem portofoliul cu și mai multe produse inovatoare care să schimbe vieți.

Image: SITEASSETS ABOUT US ABOUT US EE

Abordarea noastră

Obiectivul nostru este să oferim produse și soluții care să facă în fiecare zi diferența, în mod pozitiv, pentru persoanele cu diabet. Vrem să ne asigurăm că diabetul nu stă în calea viitorului acestor oameni, oferindu-le posibilitatea de a trăi o viață mai bună.

De ce glucometrele CONTOUR®?

Gama noastră de produse combină tehnologia de ultimă oră cu funcționalitatea ușor de utilizat, care sprijină gestionarea diabetului, oferind măsurători clare și precise în care puteți avea încredere.

Prin tehnologia noastră, urmărim să facem gestionarea diabetului cât mai simplă posibil pentru a obține datele de care aveți nevoie pentru a lua decizii în cunoștință de cauză și să oferim sisteme care să facă monitorizarea mai ușoară și care să fie potrivite vieții moderne în care trăim.

Povestea noastră

De peste 80 de ani, cercetarea continuă a permis echipei noastre să fie deschizătoare de drumuri în dezvoltarea tehnologiei și a sistemelor de monitorizare a glicemiei. Aceste inovații au fost concepute nu numai pentru a satisface nevoile pacienților, ci și pentru a ajuta la simplificarea și îmbunătățirea vieții acestora.

  • Am lansat o versiune mai inteligentă a aplicației noastre CONTOUR®DIABETES app cu funcții noi pentru a sprijini oamenii în gestionarea individuală a diabetului

   Contour Diabetes App

   2018

  • Ascensia Diabetes Care a fost înființată prin vânzarea Bayer Diabetes Care către Panasonic Healthcare Holdings Co., Ltd

   Ascensia Diabetes Care

   2016

  • Am introdus primul portofoliu de glucometre CONTOUR®PLUS, următoarea noastră generație de produse de gestionare a diabetului cu acuratețe ridicată

   CONTOUR PLUS

   2012

  • Am introdus o serie de monitoare de glicemie cu tehnologie No Coding®, inclusiv glucometre BREEZE® și CONTOUR®

   Contour

   2003

  • Am introdus Glucometer Elite®, primul glucometru care utilizează tehnologie „sip-in” și primul sistem de monitorizare a glicemiei cu „volum mic” (3 microlitri)

   Elite

   1993

  • Prin intermediul fostei divizii Ames, am introdus Ames Reflectance Meter, primul glucometru portabil

   Ames Reflectance Meter

   1969

  • Am dezvoltat Clinitest®, primul test de conveniență pe bază de tablete pentru măsurarea substanțelor reducătoare din urină, cum ar fi glucoza

   Bayer Clinitest

   1941

 

 

Comanda acum