Acțiunile noastre cu privire la COVID-19 și impactul asupra furnizării

11 decembrie 2020

Odată cu creșterea numărului de cazuri COVID-19 în întreaga lume, continuăm să respectăm îndrumările și reglementările locale pentru a asigura sănătatea și siguranța angajaților, clienților și partenerilor noștri. Majoritatea angajaților sunt sfătuiți să lucreze de acasă, iar întâlnirile au loc la distanță, acolo unde este posibil.

În plus, continuăm să monitorizăm și să optimizăm lanțul nostru de aprovizionare pentru a soluționa provocările care apar și până în prezent nu am întâmpinat nicio întrerupere notabilă a aprovizionării și nu am avut lipsuri de stocuri ca urmare a pandemiei.

19 Mai 2020

Am continuat să monitorizăm îndeaproape situaţia COVID-19 şi vă putem confirma că nu am observat probleme în aprovizionarea cu bandelete de testare şi glucometre datorate COVID-19. Măsurile pe care le luăm pentru a menţine sănătatea şi siguranţa rămân neschimbate şi anume cele din declaraţia noastră originală din data de 19 Martie 2020.

19 martie 2020

La PHC Group și Ascensia Diabetes Care, sănătatea și siguranța clienților și a angajaților noștri, precum și a pacienților pe care îi deservim reprezintă prioritatea noastră numărul unu.

Monitorizăm continuu impactul global al epidemiei de COVID-19 și luăm toate măsurile necesare pentru siguranța angajaților noștri și minimizarea efectelor asupra persoanelor care se bazează pe produsele și serviciile noastre.

În prezent, nu pare să existe niciun impact direct asupra furnizării bandeletelor de testare și a glucometrelor noastre, și nu anticipăm probleme pe termen scurt din cauza COVID-19 cu privire la furnizarea acestor produse.

Cu toate acestea, începem să ne confruntăm cu niște probleme privind transportul, deoarece controalele sporite pun presiune asupra transportului rutier de marfă la granițe, iar scăderea numărului de zboruri comerciale afectează disponibilitatea transportului aerian de marfă. Deși toate acestea nu afectează în mod direct capacitatea noastră de a furniza produsele, poate exista un impact asupra furnizării pe anumite piețe, în funcție de cât de mult vom fi supuși acestor limitări.

Totuși, avem stabilite planuri solide de continuitate a activității pentru gestionarea furnizării la nivel global și lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri, pentru a asigura că putem menține producția și furnizarea bandeletelor de testare și a glucometrelor noastre în toate țările.

Produsele noastre sunt fabricate în Japonia și Indonezia, producția decurgând, momentan, fără întârzieri. Centrele noastre de ambalare și distribuție, care sunt gestionate de un furnizor terț, se află în Polonia și SUA, și funcționează în condiții normale. Vom continua să monitorizăm în mod regulat situația privind COVID-19, precum și orice impact pe care îl are aceasta asupra lanțului de distribuție.

Situația curentă este una extrem de dinamică. Autoritățile emit în mod regulat informații noi și instrucțiuni, pe care le adoptăm în mod adecvat fiecărei piețe pe care operăm. Vom evalua situația în permanență, pentru a determina ce măsuri ulterioare trebuie să luăm și vă vom transmite informațiile revizuite pe pagina noastră web, www.diabetes.ascensia.ro. Continuați să vizitați pagina noastră web pentru comunicate actualizate din partea echipei, cu privire la această problemă.

Înregistrați-vă aici pentru mai multe informații

Comanda acum